Welcome to Fourth Grade!! My name is Mr. Thomas Odom This is such an exciting year--and a very busy one too! Throughout the course of this year, you will see us really begin to take off explore many new and exciting topics in math, science, and social studies as well. We will also learn a lot about ourselves, our classmates, and what it means to be a part of a classroom community. Please view our class schedule below.
Gr 4 Platoon
7:50-8:20 Morning Meeting/ Intervention
8:25-9:45 (80min) Platoon Group 1
9:50-11:10 (80min) Platoon Group 2
11:15-11:40 (25min) Recess
11:45-12:15 (30min) Lunch
12:20-12:55 (35min) Special
1:00-1:30 (30min) Platoon Group 2
1:40-2:10 (30min) Platoon Group 1
2:10-2:15 SEL Movement
2:15-2:30 Pack Up & Dismissal
It is my goal to create a safe, loving, and inviting atmosphere in my classroom where students feel free to take risks, accept challenges, and make mistakes --because this is how learning takes place! I firmly believe that all students can succeed although success is defined differently for every child. I try my hardest to individualize my instruction in order to best encourage the strengths and support the weaknesses of each child. I consider it a privilege to be able to work with your children in the pursuit of helping them to be the best that they can be.
Use this link to access my google classroom: https://classroom.google.com/c/NTQ1Mzg5MDAxODI1?cjc=yqjgk4u
Use this link to access my Google Meet Video Conferences: https://meet.google.com/gam-ixun-sef?hs=122&authuser=0
Thank you for joining me on this journey and I look forward to working closely with you all throughout the year. Please don't ever hesitate to contact me with any questions, comments or concerns. My email address is firstname.lastname@example.org and my extention is 47-320. I love to hear from you!Sincerely,Mr. Odom