• 2019-2020 Middle School Schedule

     
    Period:          Time:                  Duration:   
       HR           8:05-8:15            10 minutes          

       1/2          8:20-9:50           90 minutes

       3/4         9:54-11:24          90 minutes

       5             11:28-12:11         43 minutes

       6             12:15-12:58        43 minutes  

       7/8         1:02-2:32           90 minutes

       HR          2:36-2:48           12 minutes